Gratis Aanmelden

Opwindende date oma (59)

Mimimo (59)

Hallo! Leuk dat je eens komt kijken. Ik ben Mimi, ben single en heb geen kinderen. Ik ben vooral bezig met mijn b&b hier in de Ardennen. Ik hou van lange wandelingen doorheen de natuur, winkelen en terrasjes doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mimimo
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Opwindende oma Mimimo van 59 uit Antwerpen, Antwerpen date
KikaKira (28)
★★★★☆
Ik ben zo ongelofelijk toe aan een massage, en niet zomaar een massage, maar een heerlijke lange erotische massage. Wie is hier goed in, en wil zijn handen graag over mijn lichaam laten gaan?
Malse date met meid
MarianneBi (22)
★★★★☆
Ik heb al veel gelezen over erotische massages maar ben zelf nog nooit op die manier gemasseerd. Het lijkt mij geweldig om dat een keer mee te maken. Ik heb geen massagetafel maar wel een grote keukentafel. Of zou het ook op bed kunnen? Ik heb er echt geen idee van haha maar wie weet is hier een man die er ervaring mee heeft en mij kan vertellen of er perse een massagetafel voor nodig is of dat een keukentafel of het bed ook goed zijn?
Lekkere dating met tiener
NiksMoet (26)
★★★★★
Niets moet, alles is bespreekbaar! Hou van kinky, erotiek, rollenspellen en crossdressing.
Malse date met meid
MontyME (25)
★★★★★
Ben wel toe aan een ondeugende man die me wil laten genieten op elk plekje in huis. Ook in de buitenlucht mag je met me doen wat je wilt en met een paar toeschouwers erbij maakt het nog erotischer.
Eenmalige dating met meid
Louise_W132 (23)
★★★★★
Mijn strakke kutje kan wel iets groots gebruiken en ik denk dat dat van jou wel een heerlijke pijpbeurt kan gebruiken, zin in een heerlijke erotische massage?
Geile ontmoeting met meid
Nishke (24)
★★★★☆
Soms in je leven weet je dat je op het punt bent dat je wat meer vastigheid wilt. Iemand die er voor je is als je het eens nodig lijkt te hebben zonder dat je erom moet vragen.
Spannende date met meid
Nette
★★★★★★★★★★
Op mijn dak liggen drie gebroken dakpannen die vervangen moet worden. Ik kan dat zelf niet en ik heb ook geen geld voor een vakman. Ik vergoed de klus in natura.
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten