Gratis Aanmelden

Dampende dates meid (26)

Connyhi (26)

Eenmalige dingen zijn niet mijn ding vandaar dat ik ook op zoek ben naar iemand waar ik een goed gesprek mee kan hebben en toch ook wel lekker ondeugend mee kan zijn. En het liefst niet eenmalig.

Maak contact met haar
  1. Naam: Connyhi
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dampende meid Connyhi van 26 uit Meppel, Drenthe dates
Nishke (24)
★★★★☆
Soms in je leven weet je dat je op het punt bent dat je wat meer vastigheid wilt. Iemand die er voor je is als je het eens nodig lijkt te hebben zonder dat je erom moet vragen.
Spannende date met meid
Modellekeh (19)
★★★★☆
Een model dat ben ik in mijn vrije tijd. Soms ben ik best wel aangetrokken tot de fotograaf, maar ik hou werk en privé graag gescheiden. Toch lijkt het mij best spannend om eens een erotische fotosessie te doen. Maar goed, ik ben ook wel te vinden voor een leuke man in mijn leven. Misschien een toffe combinatie?
Wulpse date met tiener
Anelaye__ (24)
★★★★★
Als ik misschien niet zo veel op mijn werk was, zou mijn man misschien ook niet vreemdgaan. Maar nu hij toch die stap heeft gemaakt, voel ik mij niet meer verplicht om hem trouw te blijven. Zoek nu iemand die mij neemt zoals ik ben en me ook wat warmte en liefde wil geven.. Hou dus niet van erop eraf en tot zien.
Opwindende dates met meid
Effey (18)
★★★★☆
Een man die mij en met mij heerlijk lang wil gaan genieten. Denk aan een begin met een erotische massage, mijn strelende handen over je lijf. Jij die met je handen al glijdend over mijn lichaam gaat. Dat is toch genieten.
Malse neukpartij met tiener
Mizledy (19)
★★★★☆
De sexy jonge man die mijn erotische dromen kan verwezenlijken is waar ik mee in contact wil komen. We maken er een gezellig avondje van wat gevolgd wordt door een wilde nacht, tenminste als we een klik met elkaar hebben.
Malse dating met tiener
LoveLaugh (25)
★★★★★
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en tijdens de erotiek geldt niets anders. Het mag best eens funny zijn. Welke man is op zoek naar een maatje met meer? Iemand waarmee je kan genieten maar ook kan lachen en ontdekken.
Lekkere vrijpartij met meid
Roosje
★★★★★★★★★★
Ik heb wat brandvlekken op mijn terras die ik niet weg krijg met een borstel. Heb jij een oplossing? Of een product? Kun je me helpen? Als de vlekken weg zijn gaan we samen in bad?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Oven schoonmaken (Klus van 3 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Lonne
★★★★★★★★★☆
Mijn zoon heeft in een woede uitbarsting een gat in een gipsplaat geschopt. Ik moet dat van mijn huisbaas herstellen, maar heb geen geld daarvoor. Doet iemand dat voor seks?
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten