Gratis Aanmelden

Lekkere neukpartij vrouw (48)

Car (48)

Jemig, ik ben er gewoon weer in getrapt! Ik werd weer eens verliefd en ben op stel en sprong bij hem in getrokken. En nu is het toch niet wat ik wil. Maar ik zit hier vast. ik ben verhuisd voor hem, de kids zijn van school veranderd, ik moet wel blijven. Maar dan wil ik in ieder geval contact krijgen met een man die ik wel leuk vind. Om het vol te kunnen houden. Dan spreken we gewoon regelmatig af, vind je dat goed?

Maak contact met haar
  1. Naam: Car
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Lekkere vrouw Car van 48 uit Groningen, Groningen neukpartij
Bertjoe (25)
★★★★★
Al sinds mijn jeugd droom ik ervan om eens met een oudere man seks te kunnen hebben. Maar dan wel een man met veel fantasie en ervaring. Ik durf het mij erop te wagen en daarom heb ik mij hier ingeschreven. Wil jij mijn lichaam eens onder handen nemen dan hoor ik je zeker heel snel.
Wulpse dating met meid
Misstieka (23)
★★★★★
Ik ben een beetje mysterieus. Dus bij mij moet je wel wat moeite doen hihi. Voor wat hoort wat! Verder hou ik van alles wat met erotiek te maken heeft.
Hete dates met meid
Claudiakkie (25)
★★★★★
Kom in mijn wereld van erotiek, vol lust. Onderwerp me of laat je onderwerpen, zodat ik de macht neem. Het maakt niet uit, ik beheers alles. Kom bij mij en al je dromen worden werkelijkheid.
Erotische sex met meid
Clarammila (25)
★★★★☆
Ben op zoek naar een fotograaf het liefst licht erotisch en wie weet wat er na de shoot gebeurd.
Spannende afspraak met meid
Mizledy (19)
★★★★★
De sexy jonge man die mijn erotische dromen kan verwezenlijken is waar ik mee in contact wil komen. We maken er een gezellig avondje van wat gevolgd wordt door een wilde nacht, tenminste als we een klik met elkaar hebben.
Malse dating met tiener
Zareste (18)
★★★★★
Ik heb ook mijn mindere kanten maar weet zeker dat je daar geen last van zal hebben als we elkaar regelmatig voor een erotisch avondje ontmoeten. Ik ben dol op een romantisch avondje wat gevolgd wordt door een passionele nacht.
Eenmalige ontmoeting met tiener
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Maasje
★★★★★★★★★☆
Mijn auto wil niet meer starten dus ik zoek een monteur of iemand die mijn boodschappen kan komen brengen de komende drie weken tot ik weer uitbetaald krijg. Vergoeding in natura.
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten