Gratis Aanmelden

Eenmalige afspraak vrouw (44)

GezelligeNel (44)

Een gruwelijke hekel heb ik aan mensen die gelijk al oordelen als ze het verhaal maar van 1 kant hebben gehoord. Voor mij zit er aan ieder verhaal 2 kanten, daarom zal ik nooit direct een mening geven. Verder ben ik sociaal, open minded, houd ik van lachen en ben ik gezellig.

Maak contact met haar
  1. Naam: GezelligeNel
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Eenmalige vrouw GezelligeNel van 44 uit Utrecht, Utrecht afspraak
KimFair (26)
★★★★★
Mijn droom is nog altijd niet uitgekomen en zou het fijn vinden als dat eens gebeurde. Ga je niet vertellen wat mijn droom is maar kan je verzekeren dat er lef voor nodig is en bol staat van de erotiek.
Hete ontmoeting met meid
Stylissia (27)
★★★★☆
Fashion = mijn wereld. Ik blog erop los en daarnaast ga ik ook heel veel naar shows. Maar ik ben niet hier om mensen te helpen met hun kledingkeuze, al zou ik wel durven haha. Ik ben hier om iemand te vinden die mij wat euhm... ontspanning weet te bieden. ;-)
Lekkere dating met meid
Darksensations (19)
★★★★☆
Als je het altijd al eens hebt willen proberen met een donkere dame, dan ben ik perfect voor jou. Ik verwen je met een heerlijke erotische massage en dat is nog maar het pre-voorspel.
Wulpse dating met tiener
Louise_W132 (23)
★★★★☆
Mijn strakke kutje kan wel iets groots gebruiken en ik denk dat dat van jou wel een heerlijke pijpbeurt kan gebruiken, zin in een heerlijke erotische massage?
Geile ontmoeting met meid
MarianneBi (22)
★★★★★
Ik heb al veel gelezen over erotische massages maar ben zelf nog nooit op die manier gemasseerd. Het lijkt mij geweldig om dat een keer mee te maken. Ik heb geen massagetafel maar wel een grote keukentafel. Of zou het ook op bed kunnen? Ik heb er echt geen idee van haha maar wie weet is hier een man die er ervaring mee heeft en mij kan vertellen of er perse een massagetafel voor nodig is of dat een keukentafel of het bed ook goed zijn?
Lekkere dating met tiener
Rollit (28)
★★★★★
Ik word soms wel een keertje vergeleken met Angelina Jolie. Vind je mij erop lijken? Ik heb al gehoor dat ze best extreem gaat in bed. Ik kan je vertellen dat ik minstens zo extreem ben hihi.
Hete sexdate met meid
Sanneke
★★★★★★★★★★
Kan iemand ons zwembad op komen zetten? We zijn twee studentes en hebben allebei twee linkerhanden. Wie ons helpt kan rekenen op een fijne beloning van ons tweetjes...
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
Savannah
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV controleren en reperaren? Ik heb het heel koud en ik ben gedwongen de elektrische verwarming aan te zetten, wat super duur is! Ik betaal alleen in natura!!
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten