Gratis Aanmelden

Malse date meid (28)

Almostvirgin (28)

Maagd ben ik niet meer, maar veel meer kan ik je helaas niet bieden. Sorry, ik heb het gewoon nog niet zo vaak gedaan. Ik vind het wel heel lekker en ik wil ook leren om een goede minnares te zijn, dus als jij mijn leraar wil zijn?

Maak contact met haar
  1. Naam: Almostvirgin
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Malse meid Almostvirgin van 28 uit Amsterdam, Noord-Holland date
Kharlien (27)
★★★★★
Avonturen beleven vind ik meer dan spannend, helemaal als het gaat om erotische avonturen. Helaas is mijn vriend daar niet van en hoop ik dat ik kan terugvallen op een sexy man die dezelfde avonturen wil beleven als ik.
Lekkere ontmoeting met meid
CurvyPurr (26)
★★★★☆
Rondborstig, dat is wat ik ben. Welke man houdt er van een grote boezem? Ik vind het heerlijk om erotische massages te geven door mijn borsten in te smeren met olie en ze langs jouw lichaam te glijden. Zin?
Spannende dates met meid
Vollemeiss (24)
★★★★★
Ben lekker vol gebouwd, of te wel ik zal niet snel tussen je armen door glijden. En je mij moet zoeken waar ik ben gebleven. Maar op het erotische vlak doe ik werkelijk waar niet onder voor slankere dames. Misschien dat je juist bij mij wel veel meer genieten kan van dingen. Heb veel meer oppervlakte waar je van kan genieten. Mijn borsten mogen nog wel een maatje groter. Kan jij niet sabbelen en ze zo groter laten worden?
Spannende vrijpartij met meid
Zareste (18)
★★★★★
Ik heb ook mijn mindere kanten maar weet zeker dat je daar geen last van zal hebben als we elkaar regelmatig voor een erotisch avondje ontmoeten. Ik ben dol op een romantisch avondje wat gevolgd wordt door een passionele nacht.
Eenmalige ontmoeting met tiener
Stylissia (27)
★★★★☆
Fashion = mijn wereld. Ik blog erop los en daarnaast ga ik ook heel veel naar shows. Maar ik ben niet hier om mensen te helpen met hun kledingkeuze, al zou ik wel durven haha. Ik ben hier om iemand te vinden die mij wat euhm... ontspanning weet te bieden. ;-)
Lekkere dating met meid
Vriecie (27)
★★★★☆
Sexy lingerie is mijn ding, ik wordt er opgewonden van als ik dat voor een ondeugende man mag aantrekken en hem wil showen hoe het me staat. Ga graag winkelen in een lingerie winkel en het lijkt me super erotisch als jij me advies geeft.
Eenmalige dating met meid
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Liz
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om mijn matras naar mijn studentenkamer te dragen? Ik heb er een handjob voor over. Ik zit in Schiedam. Alleen serieuze reacties graag.
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Marjon
★★★★★★★★★☆
Welke lieve lieve klusjesman wil een laminaat vloer leggen in mijn slaapkamer en wil er geen geld voor, maar wel een wilde vrijpartij met mij? Ik betaal dus alleen in natura...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Wendela
★★★★★★★★★★
Ik ga verhuizen, maar ik heb niet de middelen om dat te doen. Ik heb niet zoveel spullen, dus ik zoek iemand die me kan helpen, in ruil voor twee uur sex, inclusief anaal.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten