Gratis Aanmelden

Hete dates meid (28)

SerenaL (28)

Ik denk dat ik jou wel gek weet te maken met mijn mond.....

Maak contact met haar
  1. Naam: SerenaL
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: De Bilt
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Hete meid SerenaL van 28 uit De Bilt, Utrecht dates
KoketteViolette (26)
★★★★★
Hé Voor mij is het uiterlijk op zich nog niet zo belangrijk. Maar wat wel belangrijk is is dat iemand echt serieus nam mij iets wil. Ik ga namelijk alleen voor serieuze afspraken! Ik zou graag een keertje op een leuke erotische date gaan. Een aantal keren al wat geprobeerd maar niet echt succes gehad. Sla de kopjes koffie maar over maar laten we gelijk het bed induiken oké? XX
Lekkere neukpartij met meid
Jammy (29)
★★★★★
Ik ben single maar wil een beurt en dan wel een heel lekkere beurt met alles erop en eraan. Een man verwennen staat ook helemaal bovenaan mijn lijstje. Waar beginnen jullie aan mijn lichaam?
Erotische dates met milf
Zwoelemirabelle (22)
★★★★☆
Het is eigenlijk best vreemd, dan ben je jong, zie je er goed uit en sta je nog zonder erotiek in het leven. Ik ben juist zo zwoel en er valt juist nog zoveel heerlijk te ontdekken. Dankzij een vriendin, met hetzelfde probleem, hier gekomen en nu dus maar hopen een stoere, ruimdenkende man te vinden.
Malse dating met tiener
Hentaitje (24)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik dol op het maken van ondeugende foto's maar ik sta er altijd alleen op. Ik zoek dus iemand die net als ik van mooie foto's houd en het liefst met een erotisch tintje.
Eenmalige sexdate met meid
HottetstK (23)
★★★★★
Lijkt me leuk om je personal trainer te worden, bedoel wel de personal trainer op erotische gebied. Wil je alles leren en zal er alles aan doen om je pik te verwennen. Voorwaarde is dat je mij ook verwent.
Dampende date met meid
Tittyfucks (27)
★★★★☆
Vind jij het geil om tussen de borsten te neuken en dan al je heerlijke zaad erover te spuiten?
Dampende date met meid
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Estelle
★★★★★★★★★★
Ik moet een box getimmerd hebben om een open gat in het toilet te verbergen. Het zal wel niet moeilijk zijn, maar ik krijg nog niets eens een spijker recht in het hout..
Timmerklus (Klus van half uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten