Gratis Aanmelden

Erotische dating vrouw (47)

frienna (47)

Het lijkt me heerlijk om hier nieuwe mensen te leren kennen!

Maak contact met haar
  1. Naam: frienna
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Erotische vrouw frienna van 47 uit Amersfoort, Utrecht dating
AnneClaire (25)
★★★★★
Wie wil er van mij in de natuur mooie foto s maken misschien licht erotisch en met veel gezelligheid? Dan zoek ik jou stuur mij snel een bericht dan kunnen we afspreken.
Lekkere vrijpartij met meid
Kharlien (27)
★★★★☆
Avonturen beleven vind ik meer dan spannend, helemaal als het gaat om erotische avonturen. Helaas is mijn vriend daar niet van en hoop ik dat ik kan terugvallen op een sexy man die dezelfde avonturen wil beleven als ik.
Lekkere ontmoeting met meid
Effey (18)
★★★★★
Een man die mij en met mij heerlijk lang wil gaan genieten. Denk aan een begin met een erotische massage, mijn strelende handen over je lijf. Jij die met je handen al glijdend over mijn lichaam gaat. Dat is toch genieten.
Malse neukpartij met tiener
ZasFraz (27)
★★★★☆
Heb aangegeven dat ik de erotiek wat vaker buiten de deur wil zoeken en mijn vriend had daar geen probleem mee, zegt iets over onze relatie denk ik. Wil een man leren kennen die me urenlang kan bezighouden met zijn heerlijke lichaam.
Wulpse sex met meid
KatinkeKat (25)
★★★★★
Dat ik hier zit is een hele grote overwinning voor mij. Ik dacht dit is echt voor losers, daar kom ik van terug. Waar ik naar op zoek ben is een avontuur die bol staat van de erotiek. In het dagelijks leven lukt het mij niet, dus dan maar mijn heil hier zoeken.
Malse sex met meid
Sloebertje (27)
★★★★★
Mijn vriend houd niet van beffen en ik juist wel. Welke man wil mij eens lekker beffen met alles erop en eraan. Liefst zo snel mogelijk!
Spannende ontmoeting met meid
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Keetje
★★★★★★★★★☆
Zou jij zo lief willen zijn om bij mij thuis een deurbel te installeren? Ik ben niet technisch genoeg daarvoor :/ Als je klaar bent mag je mijn blote tietjes aanraken...
Deurbel installeren (Klus van half uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten