Gratis Aanmelden

Malse date oma (57)

KattigeKitty (57)

Hè nee! Niet weer! Pff, ik wordt er niet goed van. Heb ik me verheugd op een weekendje samen, belt hij weer af! De maat is nu echt vol! Als hij me niet wil, dan moet hij dat gewoon zeggen! Ik ben het zat om zo behandeld te worden. Ik wil een man, een echte man, die weet hoe hij een vrouw moet behandelen. En niet alleen in het dagelijks leven, maar ook onder de lakens..

Maak contact met haar
  1. Naam: KattigeKitty
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Malse oma KattigeKitty van 57 uit Meppel, Drenthe date
Misstieka (23)
★★★★☆
Ik ben een beetje mysterieus. Dus bij mij moet je wel wat moeite doen hihi. Voor wat hoort wat! Verder hou ik van alles wat met erotiek te maken heeft.
Hete dates met meid
Broeishi (25)
★★★★★
De sexy man die mijn meest erotische droom werkelijkheid laat worden is de man waarmee ik verder wil in het leven. Hoop dat je er leuk uitziet, een lief karakter hebt en goed kan presteren in bed.
Spannende vrijpartij met meid
Tittyfucks (27)
★★★★★
Vind jij het geil om tussen de borsten te neuken en dan al je heerlijke zaad erover te spuiten?
Dampende date met meid
Lelli (28)
★★★★☆
Ik heb een stel geile tieten, al zeg ik het zelf! Ik toon ze graag zoveel mogelijk. Vind het heerlijk als mannen erop geilen, en mee spelen!
Malse neukpartij met meid
Theresa (27)
★★★★★
Er zijn zowel mannen als vrouwen die altijd heel veel praat hebben maar als het erop aan komt dan word het niets. Zo zit ik niet in elkaar. Ik ben iemand van heel weinig woorden maar liefst wel veel daden. En die daden kunnen voor mij niet geil genoeg zijn. Wil je nog meer weten of zet ik mijn deur al open.
Geile dating met meid
Ydri (24)
★★★★★
Een glas wijn aan het einde van de dag kan ik echt van genieten, de dag overdenken en dromen over een volgende. Maar nog leuk zou het zijn als ik het niet zou moeten overdenken maar gewoon erover kan praten.
Eenmalige sexdate met meid
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind dan is het wel tuinieren, maar mijn huisbaas wil dat ik alles ga snoeien. Eerlijk gezegd pijp en slik ik liever dan dat ik de tuin in ga..
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Jimke
★★★★★★★★★☆
Ik zit echt met een rot probleem: lekkage! Ik heb een emmer in de woonkamer gezet want het komt dwars door het dak. Wie kan mij - arme studente - helpen? In ruil voor een vrijpartij?
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten