Gratis Aanmelden

Eenmalige vrijpartij dame (53)

karink453 (53)

Ben denk een creatieve sloddervos die ontzettend van knuffelen houdt en op zoek is naar een hele hele overweldigend rijke man die houdt van mij, koken en opruimen...:p

Maak contact met haar
  1. Naam: karink453
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Eenmalige dame karink453 van 53 uit Den Haag, Zuid-Holland vrijpartij
SpoiledSimone (21)
★★★★★
Een beetje verwent ben ik wel als het om mannen en erotiek gaat. Nu ben ik weer single maar mijn vriendjes wisten wel hoe ze een vrouw moesten verwennen. Zoek in ieder geval een man die ervaren is in bed.
Opwindende sex met tiener
Anelaye__ (24)
★★★★☆
Als ik misschien niet zo veel op mijn werk was, zou mijn man misschien ook niet vreemdgaan. Maar nu hij toch die stap heeft gemaakt, voel ik mij niet meer verplicht om hem trouw te blijven. Zoek nu iemand die mij neemt zoals ik ben en me ook wat warmte en liefde wil geven.. Hou dus niet van erop eraf en tot zien.
Opwindende dates met meid
Marcilly (23)
★★★★★
Veel erotiek heb ik niet in mijn leven. Eerlijk gezegd begin ik dit een beetje zat te worden. Iedereen heeft erotiek nodig, ik ook.
Malse sexdating met meid
KatinkeKat (25)
★★★★☆
Dat ik hier zit is een hele grote overwinning voor mij. Ik dacht dit is echt voor losers, daar kom ik van terug. Waar ik naar op zoek ben is een avontuur die bol staat van de erotiek. In het dagelijks leven lukt het mij niet, dus dan maar mijn heil hier zoeken.
Malse sex met meid
MontyME (25)
★★★★★
Ben wel toe aan een ondeugende man die me wil laten genieten op elk plekje in huis. Ook in de buitenlucht mag je met me doen wat je wilt en met een paar toeschouwers erbij maakt het nog erotischer.
Eenmalige dating met meid
Wendylala (23)
★★★★☆
Als je vragen hebt, vuur erop los. Ik ben helemaal open voor iedereen en ik leer graag nieuwe mensen kennen. Liefst geen gehuwde mannen aub!
Erotische date met meid
Bregt
★★★★★★★★★☆
Heeft er iemand van die crème om een gat in de muur mee op vullen? En dat gereedschap ervoor? Kun je dat bij mij thuis komen doen? Is het OK als ik ik je met een handjob vergoed?
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind dan is het wel tuinieren, maar mijn huisbaas wil dat ik alles ga snoeien. Eerlijk gezegd pijp en slik ik liever dan dat ik de tuin in ga..
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Elissa
★★★★★★★★★☆
In bied een blowjob met slikken aan voor de man die een bankstel naar de stort kan brengen. Hij staat al in de garage, maar is vrij zwaar en lomp. Beloning er voor of er na.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten