Gratis Aanmelden

Hete vrijpartij milf (30)

Wendy832 (30)

Wil vrije uurtjes opvullen met geile man. Hou van oraal en het uitproberen van verschillende standjes.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wendy832
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Hete milf Wendy832 van 30 uit Amsterdam, Noord-Holland vrijpartij
Wendylala (23)
★★★★☆
Als je vragen hebt, vuur erop los. Ik ben helemaal open voor iedereen en ik leer graag nieuwe mensen kennen. Liefst geen gehuwde mannen aub!
Erotische date met meid
Qunhy (23)
★★★★★
Het lijkt mij zo fijn als ik een man zou hebben die precies al mijn plekjes weet te vinden. En dan bedoel ik al mijn erogene zones. Hoeveel kan jij er vinden?
Geile date met meid
Riane (25)
★★★★★
Leuke gezellige spontane meid wil graag een date vriend, gewoon gezellig samen erop uit. Een leuke dag samen ervan maken en geen verplichtingen.
Opwindende ontmoeting met meid
SnoesKarin (21)
★★★★★
Kan je natuurlijk vertellen hoe mijn ideale romantische avond eruit ziet maar hoor liever hoe jij me wilt gaan verleiden om me door jou op een erotisch manier te laten verwennen. Veel is toegestaan dus laat me weten wat jou fantasie is.
Spannende sex met tiener
SpoiledSimone (21)
★★★★★
Een beetje verwent ben ik wel als het om mannen en erotiek gaat. Nu ben ik weer single maar mijn vriendjes wisten wel hoe ze een vrouw moesten verwennen. Zoek in ieder geval een man die ervaren is in bed.
Opwindende sex met tiener
Koesjaa (18)
★★★★☆
Zoek een knapperd, iemand die goed in zijn vel zit, een heerlijk strak lijf heeft en me wil laten genieten van zijn erotische belevenissen. Wil weten wat jou specialiteit in bed is en als me dat bevalt dan wil ik je graag leren kennen.
Dampende dates met tiener
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten