Gratis Aanmelden

Dampende date oma (59)

Kellzy (59)

In het verleden heb ik een relatie gehad met een vrouw en nog steeds heb ik wel scharrels. Maar een man echte man zeg ik ook geen nee tegen. Een man en vrouw samen ook niet trouwens, dat is nog beter, het beste van twee werelden. Zeg maar wat jij graag zou doen, ik ga er wel in mee, ik vind alles leuk en spannend.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kellzy
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Dampende oma Kellzy van 59 uit Het Hogeland, Groningen date
Defnyy (23)
★★★★★
Samen foto's maken van alles wat je aan het doen bent, misschien stiekem zelfs een filmpje. Hoe leuk en erotisch zou het zijn om die later terug te kijken?
Dampende date met meid
Aeryyn (21)
★★★★☆
Op zoek naar een man die mij wat meer spanning in mijn leven kan gaan bezorgen. Wat ik beloof is dat het nooit saai gaat worden. Wat denk je van een hot stone of erotische massage? Lekker met een happy end.
Spannende date met tiener
LoveLaugh (25)
★★★★★
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en tijdens de erotiek geldt niets anders. Het mag best eens funny zijn. Welke man is op zoek naar een maatje met meer? Iemand waarmee je kan genieten maar ook kan lachen en ontdekken.
Lekkere vrijpartij met meid
Vollemeiss (24)
★★★★★
Ben lekker vol gebouwd, of te wel ik zal niet snel tussen je armen door glijden. En je mij moet zoeken waar ik ben gebleven. Maar op het erotische vlak doe ik werkelijk waar niet onder voor slankere dames. Misschien dat je juist bij mij wel veel meer genieten kan van dingen. Heb veel meer oppervlakte waar je van kan genieten. Mijn borsten mogen nog wel een maatje groter. Kan jij niet sabbelen en ze zo groter laten worden?
Spannende vrijpartij met meid
HornyKim (27)
★★★★☆
Ik heb een man nodig met veel uithoudingsvermogen. Ik wil de hele nacht door en de dag erop ook. Ik sta overal voor open.
Malse sexdate met meid
Claudiakkie (25)
★★★★★
Kom in mijn wereld van erotiek, vol lust. Onderwerp me of laat je onderwerpen, zodat ik de macht neem. Het maakt niet uit, ik beheers alles. Kom bij mij en al je dromen worden werkelijkheid.
Erotische sex met meid
Marjolein
★★★★★★★★★★
Mijn behang is zo beschadigd dat het weg moet, maar ik heb er zo een hekel aan om dat zelf te doen, dat er liever iemand voor inhuur die daarna met mij in bad wil gaan
Behang weghalen (Klus van 3 uur)
Kayleigh
★★★★★★★★★★
Ey, het is echt een teringbenden in mijn kamer en ik heb zo'n fucking hekel aan opruimen dus wie o wie helpt me uit de brand? Je beloning... euh dan ben ik dan ;)
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten