Gratis Aanmelden

Lekkere ontmoeting oma (60)

EllenBi (60)

Hoi ik ben Ellen. Ik heb een vaste relatie met een vrouw maar ik hou ook van mannen. Zij heeft hier alle begrip voor. Geen trio's, want daar wil ze echt helemaal niets van weten!

Maak contact met haar
  1. Naam: EllenBi
  2. Leeftijd: 60 Jaar
  3. Woonplaats: Amstelveen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Lekkere oma EllenBi van 60 uit Amstelveen, Noord-Holland ontmoeting
Saon (21)
★★★★☆
Ik kan zo genieten van een geile erotische massage. Iemand misschien bekend met tantra?
Eenmalige dating met tiener
Cicilia (25)
★★★★☆
Nu moet ik steeds selfies maken, maar ik heb lieverd dat jij mij fotografeert en her liefst met een erotisch tintje.
Spannende sex met meid
Fitwomann (21)
★★★★☆
Ik ben een sportvrouw. Gek op fitness. De mannen daar heb ik weinig mee, ja als maatjes zijn ze geweldig, maar ik hou op het gebied van romantiek en erotiek meer van een teddybeer van een man. Denk jij dat te zijn? En hou jij van een fitwoman? Dan hoop ik snel iets te horen.
Dampende neukpartij met tiener
Anelaye__ (24)
★★★★★
Als ik misschien niet zo veel op mijn werk was, zou mijn man misschien ook niet vreemdgaan. Maar nu hij toch die stap heeft gemaakt, voel ik mij niet meer verplicht om hem trouw te blijven. Zoek nu iemand die mij neemt zoals ik ben en me ook wat warmte en liefde wil geven.. Hou dus niet van erop eraf en tot zien.
Opwindende dates met meid
BlondAngel (24)
★★★★☆
Ik ben een single lady op zoek naar een man die eens lekker uit de bol wilt gaan en mij eens wil fotograferen wanneer ik lekker erotische poses zal aannemen en mij volledig zal tonen voor het oog van de camera! Ik wil er een heus kunstwerk van maken dus jij mag gerust wel wat aanwendingen geven over wat jou opwind, zo kan ik waarschijnlijk nog beter op beeld kan! Ik ben benieuwd om te weten hoe snel jij je camera zal blijven vasthouden, want je mag me natuurlijk ook bespringen en de fotosessie later hervatten ;-)
Geile date met meid
WrestlingGall (28)
★★★★☆
Ik zoek mannen die erop kicken om een potje te worstelen met een sterke vrouw. Ik namelijk. Wees maar zeker dat ik je inmaak!
Dampende ontmoeting met meid
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Eleanor
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand voor huiswerk begeleiding voor mijn zoontje die moeite heeft met Engels op school. Ik kan je helaas alleen maar in natura vergoeden.
Bijles (Klus van 4 uur)
Sharona
★★★★★★★★★★
Ik heb zo\'n verrekte hekel aan schoonmaken en poetsen en huishouden, beeeee! Misschien is het leuker om dat samen te doen? Kom jij mij helpen? Dan doen we het zoals op de foto...
Grote schoonmaak (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten