Gratis Aanmelden

Geile neukpartij dame (49)

veenbloem (49)

Nu al weer 3 jaar gescheiden, en hoop een maatje te vinden, om gezelligheid mee te kunnen delen. Ik ben niet ongelukkig, heb verder alles wel op de rit. Alles begint met een eerste indruk, vriendschap. Ik verzorg mij goed, kleed mij modern casual,trendy,zakelijk. Ook ben ik rustig van aard, eerlijk en trouw, en kan slecht tegen pushen dwang of gemanipuleerd te worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: veenbloem
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Roosendaal
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Geile dame veenbloem van 49 uit Roosendaal, Noord-Brabant neukpartij
ZasFraz (27)
★★★★☆
Heb aangegeven dat ik de erotiek wat vaker buiten de deur wil zoeken en mijn vriend had daar geen probleem mee, zegt iets over onze relatie denk ik. Wil een man leren kennen die me urenlang kan bezighouden met zijn heerlijke lichaam.
Wulpse sex met meid
Defnyy (23)
★★★★☆
Samen foto's maken van alles wat je aan het doen bent, misschien stiekem zelfs een filmpje. Hoe leuk en erotisch zou het zijn om die later terug te kijken?
Dampende date met meid
Jennyvaak (25)
★★★★★
Mocht je net als ik ook al een tijdje geen seks hebben gehad en graag eens de romantiek en erotiek willen meemaken dan zitten we op het zelfde level. Zoek een sexy man die me aan kan en me geeft waar ik naar hunker.
Dampende neukpartij met meid
Zareste (18)
★★★★★
Ik heb ook mijn mindere kanten maar weet zeker dat je daar geen last van zal hebben als we elkaar regelmatig voor een erotisch avondje ontmoeten. Ik ben dol op een romantisch avondje wat gevolgd wordt door een passionele nacht.
Eenmalige ontmoeting met tiener
SheiraanTop (23)
★★★★☆
Ik zoek een sexy vent die mijn meest erotische droom komt verwezenlijken. Wat die droom is durf ik hier niet te vertellen maar vertel ik je als ik met jou een klik heb. Hoop niet dat je je daarna terugtrekt omdat je mijn droom niet aankunt.
Erotische dating met meid
Sloebertje (27)
★★★★☆
Mijn vriend houd niet van beffen en ik juist wel. Welke man wil mij eens lekker beffen met alles erop en eraan. Liefst zo snel mogelijk!
Spannende ontmoeting met meid
Danytha
★★★★★★★★★☆
Iemand die een deuk in een gipsmuur kan herstellen? Volgens mij is dat zo gebeurd. Ik ben er echter te onhandig voor. Kan ik je daarna een moment met mijn borsten aanbieden?
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Jessica
★★★★★★★★★★
Wij zijn twee studentes en we gaan samen op kamers, maar we hebben geen geld voor de verhuizing. Als jij het voor ons doet, mag je ons beiden hebben, zo lang als je wilt.
Verhuizing (Klus van 2 uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten