Gratis Aanmelden

Spannende vrijpartij meid (24)

Kimmiekim (24)

Hallo, ik ben op zoek naar een leuke man om een relatie mee op te bouwen. Ik ben lief en vrijgevig, ik denk altijd eerst aan een ander en dan pas aan mij. Ik vind dat niet erg hoor, zo zit ik in elkaar. En meestal krijg ik het dan ook wel weer terug. Ik zou het weel fijn vinden als jij ook heel lief bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kimmiekim
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Krimpenerwaard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Spannende meid Kimmiekim van 24 uit Krimpenerwaard, Zuid-Holland vrijpartij
Debj3 (26)
★★★★☆
Ik denk erover om een studie switch te maken. Wil mij richten op massage en al wat daarbij komt kijken. Ik heb al enige ervaring maar ik wil ook erotisch kunnen masseren. Heb dan alleen proef materiaal nodig en ja, dat vraag je zo niet even in je kennissenkring. Vandaar hier.
Spannende dates met meid
Tatoeagelover (26)
★★★★★
Kan er niks aan doen. Ben er compleet aan verslaafd. Tatoeages dan wel te verstaan. Heb nog meer als genoeg plek op mijn lichaam om wat kwijt te kunnen. Nu wil ik ook uit gaan wijken naar de erogene zones. Maar heb wel een handje nodig die ik dan vast kan houden. Mag ik je erna in een stil steegje lekker even pijpen?
Geile sexdate met meid
Verkennendevingers (27)
★★★★★
Met je vingers verken je de tatoeages die op mijn lichaam staan. Dat voelt zo verschrikkelijk erotisch aan dat ik heel zachtjes begin te kreunen.
Spannende date met meid
Zareste (18)
★★★★★
Ik heb ook mijn mindere kanten maar weet zeker dat je daar geen last van zal hebben als we elkaar regelmatig voor een erotisch avondje ontmoeten. Ik ben dol op een romantisch avondje wat gevolgd wordt door een passionele nacht.
Eenmalige ontmoeting met tiener
Koesjaa (18)
★★★★☆
Zoek een knapperd, iemand die goed in zijn vel zit, een heerlijk strak lijf heeft en me wil laten genieten van zijn erotische belevenissen. Wil weten wat jou specialiteit in bed is en als me dat bevalt dan wil ik je graag leren kennen.
Dampende dates met tiener
KikaKira (28)
★★★★★
Ik ben zo ongelofelijk toe aan een massage, en niet zomaar een massage, maar een heerlijke lange erotische massage. Wie is hier goed in, en wil zijn handen graag over mijn lichaam laten gaan?
Malse date met meid
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Megan
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorme berg kleding die gestreken moeten worden en ik heb er gewoon geen zin in. Als jij het van me wilt overnemen, gaan we samen eens lekker vrijen.
Strijken (Klus van 2 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten