Gratis Aanmelden

Dampende ontmoeting milf (34)

MondigeLesley (34)

De liefde van mijn leven dacht ik gevonden te hebben maar heb ernstig mijn twijfels de laatste maanden. Ik heb het gevoel dat er een andere vrouw in het spel is en wil dan ook graag een man leren kennen die me wel regelmatig een bezoekje aflegt.

Maak contact met haar
  1. Naam: MondigeLesley
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Oudewater
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Dampende milf MondigeLesley van 34 uit Oudewater, Utrecht ontmoeting
Gwenny37 (43)
★★★★☆
Fotograferen is mijn beroep, net zoals video's maken.. Maar dat zijn dan wel foto's en video's op trouwerijen en sinds kort ook op begrafenissen hoe luguber dat ook klinkt. Iedereen braaf in een net pak, zoals het betaamt. Maar hoe staan ze erop als ze dat uittrekken?
Geile afspraak met mama
BlackVelvet (32)
★★★★★
Ik heb een open relatie, dit betekent dat ik dus mag 'vreemdgaan'. Ik zoek hier een man om dat mee te doen. Hou van orale seks, erotiek en kan ook kinky uit de hoek komen. Geen vluggertjes.
Lekkere ontmoeting met milf
Defnyy (23)
★★★★☆
Samen foto's maken van alles wat je aan het doen bent, misschien stiekem zelfs een filmpje. Hoe leuk en erotisch zou het zijn om die later terug te kijken?
Dampende date met meid
CurvyPurr (26)
★★★★☆
Rondborstig, dat is wat ik ben. Welke man houdt er van een grote boezem? Ik vind het heerlijk om erotische massages te geven door mijn borsten in te smeren met olie en ze langs jouw lichaam te glijden. Zin?
Spannende dates met meid
Crzy (30)
★★★★★
Ik ben geadopteerd, dus dan is dat alvast duidelijk, al wel heel jong hoor dus ik voel mij gewoon Nederlands, nou ja voelen ik ben het gewoon. Maar dat is niet van toepassing nu, wat ik wel wil melden is dat ik alleen maar echt met iemand kan genieten die super maar dan ook echt super goed is in een erotische massage. Weet je hoe je de dame opgewonden krijgt? Nou daar mee dus, ik wil het je gerust leren maar je moet er wel voor open staan. Ik wacht op je...
Malse dating met milf
Louise_W132 (23)
★★★★☆
Mijn strakke kutje kan wel iets groots gebruiken en ik denk dat dat van jou wel een heerlijke pijpbeurt kan gebruiken, zin in een heerlijke erotische massage?
Geile ontmoeting met meid
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Zara
★★★★★★★★★☆
Ik hou van kinky seks en ik wil graag meer discretie, dus ik zoek iemand die een grote schutting kan installeren in mijn tuin. Als beloning mag je dan met mij spelen.
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten