Gratis Aanmelden

Dampende date vrouw (45)

Geanne (45)

Na tien jaar relatie kwam ik erachter dat hij al jaren met een ander bezig was, dat was echt een klap in mijn gezicht. Nu hoop ik toch een man tegen te komen die wel te vertrouwen is, eerlijk en oprecht. Bespaar je reactie anders maar.

Maak contact met haar
  1. Naam: Geanne
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Dampende vrouw Geanne van 45 uit Leeuwarden, Friesland date
Louise_W132 (23)
★★★★★
Mijn strakke kutje kan wel iets groots gebruiken en ik denk dat dat van jou wel een heerlijke pijpbeurt kan gebruiken, zin in een heerlijke erotische massage?
Geile ontmoeting met meid
Ladyass (34)
★★★★☆
Masseren zit in mijn genen, wat mensen in mijn omgeving echter niet weten is dat ik gek ben op erotische massage's geven. En als je heel lief bent dan geef ik jou een happy end met mijn mond.
Malse dates met milf
Marietje (59)
★★★★☆
Hoe meer mensen hoe meer vreugde en als je een beetje erover nadenkt weet je ook wel wat ik daarmee bedoel. Hygiene is zeer belangrijk voor mij, en als je meer wil weten vraag je me maar.
Eenmalige vrijpartij met oma
Marcilly (23)
★★★★★
Veel erotiek heb ik niet in mijn leven. Eerlijk gezegd begin ik dit een beetje zat te worden. Iedereen heeft erotiek nodig, ik ook.
Malse sexdating met meid
Seastar (59)
★★★★☆
Ik hou van romantiek, lekker zoenen en erotische massage, vind jij deze dingen ook fijn, neem dan contact met mij op dan kunnen we het samen eens bespreken en kijken of we eens iets af kunnen spreken
Lekkere dates met oma
Chandra (27)
★★★★★
Ik hoop hier wat meer succes te hebben. Ik kom steeds mannen tegen die wel kletsen maar niet afspreken. Ik wil een afspraakje zonder poespas eromheen.
Erotische dates met meid
Bowien
★★★★★★★★★☆
Mijn grasmaaier is kapot en ik heb momenteel geen geld voor een nieuwe. Wie kan mijn tuin eens komen maaien? In ruil voor een lekkere vrijpartij met mij?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Emelie
★★★★★★★★★☆
Help, ik krijg mijn wasmachine niet meer aan de praat. Ik zie allemaal rare codes, maar heb geen idee wat ik nu moet doen. Ik zit ook een beetje krap bij kas... iemand..?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Hilligje
★★★★★★★★★★
Ik heb drie planken die op maat gezaagd moeten worden, zodat ik er een boekenkast mee kan maken. Als je ze ook monteert, wordt de beloning nog groter...
Zaag klus (Klus van half uur)
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten