Gratis Aanmelden

Malse date meid (28)

KikaKira (28)

Ik ben zo ongelofelijk toe aan een massage, en niet zomaar een massage, maar een heerlijke lange erotische massage. Wie is hier goed in, en wil zijn handen graag over mijn lichaam laten gaan?

Maak contact met haar
  1. Naam: KikaKira
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Malse meid KikaKira van 28 uit Amersfoort, Utrecht date
jahoor (62)
★★★★★
Hou jij van paar maatjes meer met alles erop en eraan?
Opwindende afspraak met oma
Kimm (49)
★★★★★
Met vaste relaties heb ik het wel gehad, daarom nu toe aan een sexpartner, gewoon losjes, elkaar alle vrijheid geven en wel regelmatig afspreken voor het ultiem genieten van elkaar. Ik houd heel erg van orale sex, maar ook van bijvoorbeeld een erotische massage.
Hete sexdate met dame
Ireenekepub (27)
★★★★☆
Ik mag graag met positieve mensen omgaan die voor een grapje in zijn. Ik ben een zelfstandige vrouw en mijn werk in de zorg doe ik met veel toewijding. Ik mis een man die houd van lekker gek doen en erop uit wil gaan. Ben jij zo iemand laat mij dan niet wachten.
Wulpse sex met meid
SnoesKarin (21)
★★★★☆
Kan je natuurlijk vertellen hoe mijn ideale romantische avond eruit ziet maar hoor liever hoe jij me wilt gaan verleiden om me door jou op een erotisch manier te laten verwennen. Veel is toegestaan dus laat me weten wat jou fantasie is.
Spannende sex met tiener
Josephiene (24)
★★★★☆
Het leukste vind ik het om erotische massages te geven. Als ik tijdens de massage zie dat er iets begint te groeien, weet ik dat ik succes heb en dan ga ik langzaam verder. Totdat jij het niet meer uithoudt van geilheid en me op zojn hondjes hard gaat neuken.
Lekkere neukpartij met meid
JuppieME (35)
★★★★★
Gezelligheid en erotiek is waar ik hier nar uitkijk. Mijn vriend zoekt het in andere dingen die hem behagen, ik zoek het in een andere man die ervaren is en een sexy lichaam heeft wat er mag wezen.
Eenmalige date met milf
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten