Gratis Aanmelden

Wulpse afspraak vrouw (47)

Lizzio (47)

Als ik geen problemen had met mijn vriend zou ik hier niet zijn. Het gaat niet lekker tussen ons en voorzie het einde al naderen. Wil vast kijken of er een man is die interesse in me heeft en waarmee ik eventueel verder met me zou kunnen gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lizzio
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Wulpse vrouw Lizzio van 47 uit Amsterdam, Noord-Holland afspraak
Heeftzin (51)
★★★★★
Hallo, ik ben een single uit Noord Holland en ik zoek een lekkere erotische massage. Laat van je horen en als dank lik ik jouw lolly. Hoe eerder jij reageert, hoe eerder jij een plaatselijke zwelling krijgt met een happy end.
Dampende vrijpartij met dame
NiksMoet (26)
★★★★★
Niets moet, alles is bespreekbaar! Hou van kinky, erotiek, rollenspellen en crossdressing.
Malse date met meid
Urschula (55)
★★★★☆
Leuk om op de foto te gaan en nu wil ik wel een stapje verder gaan. Het lijkt mij een heel erotisch idee om een leuke film te maken, wel privé natuurlijk.
Opwindende sexdating met oma
Myloudi (27)
★★★★★
Ik denk dat mijn lekkere lichaam wel in de smaal valt bij de mannen. Doe mij een erotisch voorstel en wie weet ben ik het die jou hete dromen en fantasieën werkelijkheid laat worden.
Hete dates met meid
Kaisaa (34)
★★★★★
Ik wil heel graag weten wat gij met me gaat doen als ge mij naast u me naakt in uw bed vind. Laat me weten hoe gij denkt mij te verwennen en wat gij lekker vind en waar uw erotische dromen over gaan.
Lekkere sex met milf
LeediVera (61)
★★★★☆
Dromen doe ik nog alleen worden ze steeds erotischer. Mijn vriend kan niet meer aan de verwachtingen doen die ik in bed heb en hoop dat jij het bent die dat van hem over kan nemen.
Erotische date met oma
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Jenieke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras moet eens schoongemaakt worden met een hogedrukspuit en die heb ik dus zelf niet. Doe jij het voor me? Dan zal ik me daarna bezighouden met jouw hogedrukpik
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten