Gratis Aanmelden

Wulpse neukpartij oma (55)

Ireeny (55)

Het heeft even geduurd maar ik denk dat ik ook wel weer wat aandacht mag krijgen. En als dat tegelijk met genieten gaat wat wil een persoon dan nog meer?

Maak contact met haar
  1. Naam: Ireeny
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Wulpse oma Ireeny van 55 uit Amsterdam, Noord-Holland neukpartij
Natasja19tje (25)
★★★★★
Misschien vind ik hier wel waar ik naar verlang, gezelligheid, liefde, passie, erotiek, knuffelen en nog veel meer.
Dampende date met meid
Valeriee (45)
★★★★★
Hoiii! Ik werk in een massagesalon en ben heel goed in massages geven maar het lijkt me zo heerlijk om eens een erotische massage weg te mogen geven. Lekker met veel olie en je mag me bedanken in natura hihi.
Geile afspraak met vrouw
Tatoeagelover (26)
★★★★★
Kan er niks aan doen. Ben er compleet aan verslaafd. Tatoeages dan wel te verstaan. Heb nog meer als genoeg plek op mijn lichaam om wat kwijt te kunnen. Nu wil ik ook uit gaan wijken naar de erogene zones. Maar heb wel een handje nodig die ik dan vast kan houden. Mag ik je erna in een stil steegje lekker even pijpen?
Geile sexdate met meid
Nousje (38)
★★★★☆
Ik ben niet echt op zoek naar iets of iemand. Laat ons het erop houden dat ik de deur op een kiertje zet en benieuwd ben wie er binnenkomt. :-)
Wulpse date met mama
Aeryyn (21)
★★★★☆
Op zoek naar een man die mij wat meer spanning in mijn leven kan gaan bezorgen. Wat ik beloof is dat het nooit saai gaat worden. Wat denk je van een hot stone of erotische massage? Lekker met een happy end.
Spannende date met tiener
Sloebertje (27)
★★★★★
Mijn vriend houd niet van beffen en ik juist wel. Welke man wil mij eens lekker beffen met alles erop en eraan. Liefst zo snel mogelijk!
Spannende ontmoeting met meid
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★★
Ik ben echt heel slecht met computers en ik heb dringend Microsoft Word nodig, maar ik krijg het er niet op... wie o wie kan me helpen in ruil voor een pijpbeurt?
Software installeren (Klus van 2 uur)
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe tablet, maar ik krijg er geen wifi op, dus ik zou graag iemand willen ontvangen die mij daar bij kan helpen. Ik pijp alleen als alles werkt.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Arike
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mijn CV na komen nakijken? Ik heb even geen geld om er voor te betalen, maar misschien dat een blowjob ook OK is als vergoeding? Geen beunhazen graag.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten