Gratis Aanmelden

Eenmalige afspraak dame (49)

1nummertje (49)

Hoi, zit hier misschien een leuke date voor mij? Zelf zat ik even te denken om eerst samen wat te drinken, ondertussen speel ik wat met mijn haren en als niemand kijkt kun jij je hand onder mijn rokje doen. Zoiets lijkt mij erg spannend om mee te maken. Geheimzinnig van elkaar genieten tijdens een drankje.

Maak contact met haar
  1. Naam: 1nummertje
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Grijs
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Eenmalige dame 1nummertje van 49 uit Antwerpen, Antwerpen afspraak
NiksMoet (26)
★★★★★
Niets moet, alles is bespreekbaar! Hou van kinky, erotiek, rollenspellen en crossdressing.
Malse date met meid
Marlisee (32)
★★★★☆
Massage's ik kan er geen genoeg van krijgen. Een hot stone, body to body of gewoon een erotische met een happy end? Krijgt er al iemand zin!
Erotische dates met milf
HottetstK (23)
★★★★★
Lijkt me leuk om je personal trainer te worden, bedoel wel de personal trainer op erotische gebied. Wil je alles leren en zal er alles aan doen om je pik te verwennen. Voorwaarde is dat je mij ook verwent.
Dampende date met meid
Ladyass (34)
★★★★★
Masseren zit in mijn genen, wat mensen in mijn omgeving echter niet weten is dat ik gek ben op erotische massage's geven. En als je heel lief bent dan geef ik jou een happy end met mijn mond.
Malse dates met milf
Liefdevreugde (57)
★★★★☆
Ik heb jou wel heel wat te bieden, ik dacht eraan om te beginnen met een erotische massage en dan kijken waar wij met zijn beide uit gaan komen. Discretie echter wel gewenst!
Opwindende neukpartij met oma
Mokkiena (61)
★★★★☆
Ik ben een onrustig type, iemand die graag ieder uur van de dag bezig is. He liefst trek ik erop uit, de natuur in of met mijn kleindochter leuke dingen doen. Wil graag weer een man zien te vinden die met mij een relatie wil aangaan.
Wulpse date met oma
Vivian
★★★★★★★★★★
Kan iemand bij mij een extra stopcontact komen installeren? Professionnials zijn zoooo duur! Ik kan me dat niet veroorloven. Een vergoeding in natura kan echter wel...
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
Teisje
★★★★★★★★★★
Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte voor mij alleen. Niet gemakkelijk! Daarom wil ik de gouden tipgever graag belonen met een intiem moment met mijzelf..
Woonruimte gezocht (Klus van half uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten