Gratis Aanmelden

Dampende dating dame (53)

Leeennhh (53)

Zoek de gezelligheid bij een man voor de donkere dagen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Leeennhh
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Dampende dame Leeennhh van 53 uit Eemsdelta, Groningen dating
Rielana (45)
★★★★★
Soms is gewoon lekker bankhangen in een ochtendjas of een huispak toch gewoon lekker? Een leuke film of serie erop en genieten maar. Maar soms is het ook fijn als je dan tegen iemand aan kan hangen.
Geile neukpartij met vrouw
Wendylala (23)
★★★★★
Als je vragen hebt, vuur erop los. Ik ben helemaal open voor iedereen en ik leer graag nieuwe mensen kennen. Liefst geen gehuwde mannen aub!
Erotische date met meid
Voetjesfansi (41)
★★★★★
Ben jij een man met heel veel fantasie en vooral heel veel erotiek in je. Goed zo want dan moet je niet meer verder zoeken. Jij mag mij eens gebruiken en helemaal je fantasie laten werken.
Geile date met mama
Lowieka (32)
★★★★★
Ik wil een man zien te vinden die een erotische affaire met aan wil gaan, zo af en toe elkaar ontmoeten op een parkeerplaats of in het bos en daar de liefde bedrijven lijkt me heel spannend.
Erotische dates met milf
LekkerLijf (66)
★★★★★
Om aan mijn trekken te komen bezoek ik tegenwoordig met een vriendin weleens een parenclub of een andere gelegenheid, waar sex en erotiek heel normaal is. Tijdens dit soort uitspattingen ga ik echt helemaal los. Nu wil ik weleens iedere dag voelen dat ik een "wijf met een lekker lijf" ben en zoek ik een man met een enorm libido.
Erotische neukpartij met oma
Hot_Cassandra (49)
★★★★★
Psst! Cassandra hier. Wat ik zoek? Jou! Wat ik wil? Seks! Wanneer ik het wil? Nu! Waarom ik het wil? Simpel, ik ben zo geil als wat en toch wel lichtelijk onverzadigbaar. Kun jij meerdere keren per dag heerlijke seks hebben, dan zoek ik jou dus echt. Hete seks, heerlijke seks met alles erop en eraan. Ben jij er klaar voor?
Opwindende date met dame
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten