Gratis Aanmelden

Eenmalige dating oma (64)

Nar58 (64)

Waar zullen we afspreken? Bij jou thuis mag en als dat niet kan, kunnen we ons ook bij mij thuis terugtrekken. Even lekker stoom afblazen, lijkt je dat wat? Mij wel, dus zullen we gewoon?

Maak contact met haar
  1. Naam: Nar58
  2. Leeftijd: 64 Jaar
  3. Woonplaats: Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Dik
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenmalige oma Nar58 van 64 uit Rotterdam, Zuid-Holland dating
Lowieka (32)
★★★★★
Ik wil een man zien te vinden die een erotische affaire met aan wil gaan, zo af en toe elkaar ontmoeten op een parkeerplaats of in het bos en daar de liefde bedrijven lijkt me heel spannend.
Erotische dates met milf
Ionia (46)
★★★★☆
Thuis heb ik nog wel eens seks maar meer is het ook niet. Ik wil weer eens lekker urenlang genieten, van een man die mijn hele lichaam afgaat en dan pas recht op zijn doel af. Dat doel is natuurlijk mijn nat sappig doosje maar er zijn nog veel meer erogene zones op mijn lichaam.
Lekkere ontmoeting met vrouw
Misstieka (23)
★★★★☆
Ik ben een beetje mysterieus. Dus bij mij moet je wel wat moeite doen hihi. Voor wat hoort wat! Verder hou ik van alles wat met erotiek te maken heeft.
Hete dates met meid
Jacobaatje (57)
★★★★★
We zijn nog lekker jong, te jong om je helemaal aan één persoon te binden. Zo denk ik erover, gewoon genieten van wat langskomt. Als jij nu eens langskomt (of ik bij jou), zullen we dan lekker genieten?
Hete neukpartij met oma
HeteSabine (23)
★★★★☆
Wie wil een keer een erotische foto's en een filmpje van mij maken? Ik zou dat dolgraag willen maar ken niemand die dat wil doen. Ik heb ook al in gedachte hoe ik dat wil doen. Ik trek een heel geil lingerie setje aan met jarretels en kousen en een half open bh. Dan ga ik op bed liggen met mijn benen helemaal uit elkaar en terwijl ik met mijn borsten speel laat ik een dildo steeds in mijn kut verdwijnen. Ik begrijp dat zoiets normaal gesproken geld kost maar ik wil graag in natura betalen. En wie weet kunnen wij dat ook filmen? Filmen terwijl ik diep en hard van achteren geneukt word lijkt mij ook super geil.
Spannende neukpartij met meid
MeirWalker (38)
★★★★☆
Wie wil er wél met mij erop uit trekken? Gezellig gaan wandelen, potje kaffie gaan drinken, stout filmke ergens gaan zien?...
Dampende afspraak met mama
Ymke
★★★★★★★★★★
Degene die het behang van mijn woonkamer weg kan halen zonder een spoortje achter te laten mag met mij naar bed. Ik doe dit gedeeltelijk uit armoede en gedeeltelijk omdat ik erg van seks houd..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Yneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een jong lesbisch/bi koppel en we gaan samenwonen, maar we zoeken een sterke man die ons komt helpen met de zware spullen. Na afloop beloven we je een triootje met ons..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten