Gratis Aanmelden

Dampende dates dame (53)

SuzanneSuus (53)

Een maatje om leuke dingen mee te doen, uiterlijk zegt me niet zo gek veel als je maar verzorgt bent en je hart op de juiste plek hebt.

Maak contact met haar
  1. Naam: SuzanneSuus
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: Breda
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Dampende dame SuzanneSuus van 53 uit Breda, Noord-Brabant dates
Zwoelemirabelle (22)
★★★★★
Het is eigenlijk best vreemd, dan ben je jong, zie je er goed uit en sta je nog zonder erotiek in het leven. Ik ben juist zo zwoel en er valt juist nog zoveel heerlijk te ontdekken. Dankzij een vriendin, met hetzelfde probleem, hier gekomen en nu dus maar hopen een stoere, ruimdenkende man te vinden.
Malse dating met tiener
Nishke (24)
★★★★☆
Soms in je leven weet je dat je op het punt bent dat je wat meer vastigheid wilt. Iemand die er voor je is als je het eens nodig lijkt te hebben zonder dat je erom moet vragen.
Spannende date met meid
GrootBalkon (42)
★★★★★
Zoals je al ziet heb ik een serieus balkon, en dat is niet goed voor de rug. Soms moet die spanning van de rug eens weggenomen worden en mijn "vriend" is daar niet toe bereid. Ben ik niet aantrekkelijk genoeg of is het zijn leeftijd ik weet het niet, maar erover praten werkt ook niet. Dus uiteindelijk heb ik mijn besluit maar genomen en zo ben ik hier terecht gekomen.
Erotische date met mama
Meikezoekt (37)
★★★★☆
Mijn vriend geeft mij helemaal niet wat ik nodig heb. Ik mis erotiek, gezelligheid, passie. Dus ben ik hier via deze weg op zoek naar een spontane man waar ik samen wat leuks mee kan doen en samen kan zijn.
Spannende dating met mama
Begellina (25)
★★★★★
Mijn drang naar intimiteit is onverzadigbaar, lange tijd heb ik dat moeten missen. Mijn behoefte is groot en hoop dat de man die zich hier aanmeld me kan bijbenen wat erotiek betreft.
Wulpse date met meid
Angeliquhhh (30)
★★★★☆
Voel me sexy, verzorg mezelf goed en ben dol op flirten en verleiden. Hou van lekker uiteten gaan, en doe dan ook vaak een sexy jurk met spannende lingerie eronder aan. Ook voor een zaken diner kun je mij mee uitnemen:)
Lekkere vrijpartij met milf
Mirke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een man die mij wil helpen bij mijn huiswerk. Ik wil heel graag slagen dit jaar, maar ik loop achter. Ik heb echt serieus hulp nodig! Ik kan je alleen in natura betalen..
Bijles (Klus van 1 uur)
Estelle
★★★★★★★★★★
Ik moet een box getimmerd hebben om een open gat in het toilet te verbergen. Het zal wel niet moeilijk zijn, maar ik krijg nog niets eens een spijker recht in het hout..
Timmerklus (Klus van half uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten