Gratis Aanmelden

Wulpse dates vrouw (48)

ZoektLat (48)

Ik heb nog wel ruimte in mijn leven voor een leuke, gezellige man om een (lat)relatie mee op te bouwen.

Maak contact met haar
  1. Naam: ZoektLat
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Wulpse vrouw ZoektLat van 48 uit Amsterdam, Noord-Holland dates
Dilaraa (21)
★★★★★
Een oproepje van mij, wat zoek ik? Tja ik kan hier hele lange verhalen op hangen maar we willen toch allemaal seks. Lekker lang genieten, elkaar zijn grenzen en erogene zones op zoeken. Of moet ik gewoon je pik in mijn mond doen?
Lekkere sexdate met tiener
Djoegine (38)
★★★★★
Picknicken in het bos hou ik van en het is wel een bijzondere picknick. Ik noem het een erotische picknick. Ik neem dan allerlei hapjes mee en die mag jij van mijn body eten. Daarna mag je met mij op het kleedje met mij vrijen.
Eenmalige dates met mama
Mariesje (30)
★★★★☆
Het liefst krijg ik seks zonder daar moeite voor te hoeven doen. Ik doe natuurlijk wel moeite tijdens de seks, maar het hele gebeuren daarvoor, daar heb ik geen zin. Je vindt elkaar leuk of niet, waarom al dat gedoe eromheen? Dan kunnen we toch gewoon met elkaar het bed induiken toch? Lekker makkelijk en lekker snel genieten.
Eenmalige ontmoeting met milf
Marlliess (33)
★★★★★
Ik ben voor mijn studie als masseuse op zoek naar iemand op wie ik al mijn opgedane kennis mag oefenen. Ik kan sport massage, maar wat ik lekkerder en leuker vind is een erotische massage. Gezellig met een kaarsje aan en muziekje op.
Wulpse sex met milf
Crzy (30)
★★★★★
Ik ben geadopteerd, dus dan is dat alvast duidelijk, al wel heel jong hoor dus ik voel mij gewoon Nederlands, nou ja voelen ik ben het gewoon. Maar dat is niet van toepassing nu, wat ik wel wil melden is dat ik alleen maar echt met iemand kan genieten die super maar dan ook echt super goed is in een erotische massage. Weet je hoe je de dame opgewonden krijgt? Nou daar mee dus, ik wil het je gerust leren maar je moet er wel voor open staan. Ik wacht op je...
Malse dating met milf
FriedaP (33)
★★★★★
Een huwelijk waar ik niet blij van kan worden zit ik in. Ik heb meer spanning nodig. Wat heb ik aan alleen seks in een slaapkamer, helemaal niets. Ik wil gelikt worden in de natuur. Samen erop uit trekken en op een kleedje hete seks hebben. Gezellig te beginnen met een picknick.
Erotische dating met milf
Jenneken
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos: ik moet dringen verhuizen, maar geen middelen, geen vervoer en geen geld. Ik heb daarom besloten om te slapen met degene de mij uit de brand zou willen helpen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Mieke
★★★★★★★★★☆
Is er eimand bereid om al het behang uit deze kamer weg te halen? Ook de kleinste stukjes graag. Daarna ben ik voor een uurtje even helemaal van jou, als je wil..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten