Gratis Aanmelden

Eenmalige neukpartij mama (36)

Kinkywendy (36)

op zoek naar een sexmaatje om minstens een keer in de week af te spreken. het zou bij mij kunnen maar ik kom ook graag naar jou toe. waar ik erg op prijs stel is dat je schoon bent op jezelf, dat ben ik namelijk ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kinkywendy
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Krimpenerwaard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenmalige mama Kinkywendy van 36 uit Krimpenerwaard, Zuid-Holland neukpartij
Oceana (21)
★★★★★
Foto's maken van elkaar vind ik erg leuk en ook wel erotisch. Je kan zoveel gevoel op een foto krijgen als je het ook wilt. Ik zoek nu een leuke man om vast te leggen op diverse manieren.
Eenmalige date met tiener
HornyKim (27)
★★★★☆
Ik heb een man nodig met veel uithoudingsvermogen. Ik wil de hele nacht door en de dag erop ook. Ik sta overal voor open.
Malse sexdate met meid
IssabelT (59)
★★★★☆
Scheiden doet lijden zegt het spreekwoord, het klopt, ik heb dit zelf ervaren. Gelukkig ben ik een type dat zich niet laat kisten, de schouders eronder zetten en doorgaan is mijn motto. Doorgaan wil ik, alleen wel met een lieve man aan mijn zijde.
Eenmalige vrijpartij met oma
KikaKira (28)
★★★★★
Ik ben zo ongelofelijk toe aan een massage, en niet zomaar een massage, maar een heerlijke lange erotische massage. Wie is hier goed in, en wil zijn handen graag over mijn lichaam laten gaan?
Malse date met meid
Fun2date (45)
★★★★★
Heel erg benieuwd wat voor mannen hier zijn, zelf zie ik het wel zitten om eerst ergens wat te gaan eten en dan een filmpje pakken, zo kunnen wij misschien wat leuks op gaan bouwen. Erotiek hoort er wel bij, maar eerst rustig opbouwen met een paar dates en dan kan er altijd nog van alles gebeuren?
Geile vrijpartij met vrouw
SaSyTie (26)
★★★★★
Ik ben een leuke en speelse vrouw, verzot op erotiek en spanning. Wil eens een bijzondere ervaring meemaken maar dan niet met mijn eigen vriend. Als jij denkt me die ervaring te kunnen geven, schrijf me wat je in gedachte hebt.
Eenmalige dates met meid
Pietsje
★★★★★★★★★★
Handige jongen gezocht die mijn fietsband wil plakken! Ik kan je er niet voor betalen, maar kan je wel even met mijn tietjes laten spelen, als je dat leuk vindt!
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
Jasperijntje
★★★★★★★★★★
Help help, ik zoek een schoorsteenveger! Ze zijn allemaal overboekt of te duur voor mij. Ik heb sowieso geen geld, maar misschien dat mijn foto je op een idee brengt qua betaling?
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten