Gratis Aanmelden

Lekkere neukpartij oma (54)

AnnMiek (54)

Ik ben alleen maar dat vind ik niet zo erg hoor. Ik vermaak me prima. Alleen mis ik de warmte om me heen en als ik thuis kom om mijn verhaal te doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnnMiek
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Berlare
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Lekkere oma AnnMiek van 54 uit Berlare, Oost-vlaanderen neukpartij
Crzy (30)
★★★★☆
Ik ben geadopteerd, dus dan is dat alvast duidelijk, al wel heel jong hoor dus ik voel mij gewoon Nederlands, nou ja voelen ik ben het gewoon. Maar dat is niet van toepassing nu, wat ik wel wil melden is dat ik alleen maar echt met iemand kan genieten die super maar dan ook echt super goed is in een erotische massage. Weet je hoe je de dame opgewonden krijgt? Nou daar mee dus, ik wil het je gerust leren maar je moet er wel voor open staan. Ik wacht op je...
Malse dating met milf
BlackVelvet (32)
★★★★☆
Ik heb een open relatie, dit betekent dat ik dus mag 'vreemdgaan'. Ik zoek hier een man om dat mee te doen. Hou van orale seks, erotiek en kan ook kinky uit de hoek komen. Geen vluggertjes.
Lekkere ontmoeting met milf
Cilia (37)
★★★★☆
Ik houd heel erg van erotiek, vooral van intense sex, op elke manier, lang vrijen en genieten. Erotische massage, knuffelen en noem maar op. Het belangrijkste vind ik dat we allebei een fijne tijd hebben.
Opwindende date met mama
Gertrudey (38)
★★★★☆
Ik moet er geen verhaaltjes rond maken want ik ben hier niet voor een doodgewone date. Ik wil erotiek en niet zomaar. Lekker hard en hou ook nog van sm.
Hete afspraak met mama
Lolbroekkje (42)
★★★★★
Een dag niet gelachen is gewoon ongezond. Ik hou van fun. Ook op het gebied van erotiek. Een rollenspel of eens op een spannend plekje, ik kan er wel wat mee. Daarbij ben ik gewoon graag ondeugend. Is er een man met dezelfde verlangens? Discretie is wel wat gevraagd.
Eenmalige sexdate met mama
Maartjewil (33)
★★★★☆
Mijn naam is Maartje en ik droom erover om een man eens oraal te bevredigen. Mijn oudere vriend is daar absoluut niet voor te vinden.Hij zegt dat dat totaal niets toevoegt aan onze relatie. Maar ik ben zo benieuwd hoe dat is. Mag ik dat eens bij jou ervaren?
Geile date met milf
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Massage (Klus van 3 uur)
Sharona
★★★★★★★★★★
Ik heb zo\'n verrekte hekel aan schoonmaken en poetsen en huishouden, beeeee! Misschien is het leuker om dat samen te doen? Kom jij mij helpen? Dan doen we het zoals op de foto...
Grote schoonmaak (Klus van 3 uur)
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Vivian
★★★★★★★★★★
Kan iemand bij mij een extra stopcontact komen installeren? Professionnials zijn zoooo duur! Ik kan me dat niet veroorloven. Een vergoeding in natura kan echter wel...
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten