Gratis Aanmelden

Opwindende neukpartij dame (49)

XinaX (49)

Als je mij toch aan de rand van het zwembad ziet hangen wil je er toch naast komen? Gezellig wat kletsen, wat klieren in het water dus wat houdt je tegen?

Maak contact met haar
  1. Naam: XinaX
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Opwindende dame XinaX van 49 uit Assen, Drenthe neukpartij
Curvy (30)
★★★★★
Super vrouwelijk, mooie ronde vormen, borsten, billen, alles erop en eraan, ik wil mezelf graag laten zien want ik ben trots op mn lichaam, ik zoek alleen nog iemand die me komt bewonderen.
Lekkere neukpartij met milf
Desireeks (34)
★★★★★
Dit moet allemaal even geheimzinnig, want mijn partner moet er niet achter gaan komen. Mijn specialiteit is om erotische massages te geven, hoe ver ik ga laat ik even in het midden, dat word vanzelf wel duidelijk :X
Dampende sexdating met milf
OMinded (34)
★★★★★
Hou je van kinky? Erotiek met een vleugje SM? Dit wil ik je graag bieden, meermaals zelfs! Zullen we samen onze grenzen ontdekken?
Erotische date met milf
Lowieka (32)
★★★★★
Ik wil een man zien te vinden die een erotische affaire met aan wil gaan, zo af en toe elkaar ontmoeten op een parkeerplaats of in het bos en daar de liefde bedrijven lijkt me heel spannend.
Erotische dates met milf
Djoegine (38)
★★★★★
Picknicken in het bos hou ik van en het is wel een bijzondere picknick. Ik noem het een erotische picknick. Ik neem dan allerlei hapjes mee en die mag jij van mijn body eten. Daarna mag je met mij op het kleedje met mij vrijen.
Eenmalige dates met mama
Micaeeli (34)
★★★★★
Als ge meer van me wilt zien dat moet u reageren met een erotisch voorstel. Hoop een man te treffen die van een dikke vrouw als ik houd en daar graag de nacht mee door wel brengen.
Erotische sex met milf
Hilligje
★★★★★★★★★★
Ik heb drie planken die op maat gezaagd moeten worden, zodat ik er een boekenkast mee kan maken. Als je ze ook monteert, wordt de beloning nog groter...
Zaag klus (Klus van half uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Rosalien
★★★★★★★★★☆
Als er iets is wat ik vies vind dan is dat wel een verstopte afvoer. Wie kan mij daar van af helpen? Is het dan OK dat ik mijn beha voor jou afdoe bij wijze van vergoeding?
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Elodie
★★★★★★★★★★
Ik heb een lek in mijn keuken en ik weet bij god niet hoe ik dat op moet lossen. Ik ben bereid tot heel veel als iemand me kan helpen. Ik heb helaas geen geld...
Lek repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten