Gratis Aanmelden

Dampende sex milf (35)

strakdoosje (35)

Mijn strakke kutje heeft al lang geen harde paal meer gevoeld en moet nodig opgerekt worden. Ik ben niet veeleisend en wil gewoon een snelle wip.

Maak contact met haar
  1. Naam: strakdoosje
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Smallingerland
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Dampende milf strakdoosje van 35 uit Smallingerland, Friesland sex
Voetjesfansi (41)
★★★★★
Ben jij een man met heel veel fantasie en vooral heel veel erotiek in je. Goed zo want dan moet je niet meer verder zoeken. Jij mag mij eens gebruiken en helemaal je fantasie laten werken.
Geile date met mama
Mandyshot (30)
★★★★☆
Als de erotiek om de hoek komt kijken dan ben ik het die de leiding neemt. Het dominante komt dan in mijn boven drijven en mocht je niet willen luisteren dan is er maar één ding wat ik je kan geven!
Geile vrijpartij met milf
passievrucht (37)
★★★★★
Al lange tijd fantaseer ik erover om is lekker vreemd te gaan, doe dit het liefst wel met iemand die vaker dan 1 keer wil afspreken, onenightstands zijn niks voor mij.
Eenmalige vrijpartij met mama
GrootBalkon (42)
★★★★★
Zoals je al ziet heb ik een serieus balkon, en dat is niet goed voor de rug. Soms moet die spanning van de rug eens weggenomen worden en mijn "vriend" is daar niet toe bereid. Ben ik niet aantrekkelijk genoeg of is het zijn leeftijd ik weet het niet, maar erover praten werkt ook niet. Dus uiteindelijk heb ik mijn besluit maar genomen en zo ben ik hier terecht gekomen.
Erotische date met mama
Cilia (37)
★★★★☆
Ik houd heel erg van erotiek, vooral van intense sex, op elke manier, lang vrijen en genieten. Erotische massage, knuffelen en noem maar op. Het belangrijkste vind ik dat we allebei een fijne tijd hebben.
Opwindende date met mama
Meikezoekt (37)
★★★★☆
Mijn vriend geeft mij helemaal niet wat ik nodig heb. Ik mis erotiek, gezelligheid, passie. Dus ben ik hier via deze weg op zoek naar een spontane man waar ik samen wat leuks mee kan doen en samen kan zijn.
Spannende dating met mama
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
Marlien
★★★★★★★★★☆
Op mijn etage heb ik een verstopte WC... ik schaam mij hier erg voor. Wie kan dit discreet voor mij oplossen? Accepteert u dan een vergoeding door middel van een handjob?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten