Gratis Aanmelden

Eenmalige dates mama (36)

Hatisha (36)

Alleen echte, stoere kerels moeten contact met me opnemen, watjes niet want daar hou ik niet van. Mijn vriend is een beetje saaie man in bed en denkt voornamelijk aan zichzelf. Wil optimaal genieten van de man die mij wil laten genieten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hatisha
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Schaarbeek
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenmalige mama Hatisha van 36 uit Schaarbeek, Brussel dates
Nuchtermetpassie (32)
★★★★★
Ik ben nuchter niet iedere man kan mij krijgen, ik wil veroverd worden met passie en liefde, en als jij mij hebt dan kan je met mij alle kanten op, en dat op het gebied van erotiek.
Malse vrijpartij met milf
Cleany (33)
★★★★☆
Als jij mij in hogere sferen denkt te kunnen brengen dan ben jij die ik wil leren kennen. Mijn vriend is geen hoogvlieger wat betreft erotiek en wil daarom met jou heel erotische momenten beleven.
Spannende afspraak met milf
Wieduft (35)
★★★★☆
Als je zo stevig in jouw schoenen staat als ik en precies weet wat je wilt, lijk je wel een bedreiging te zijn voor mannen of zo? Maar, ik ben ook echt wel een erotisch en sensueel wezen. Ook ik kan genieten van romantiek. Van een lang en uitgebreid voorspel. Wat zou het fijn zijn als ik dat weer eens mocht beleven.
Eenmalige sexdate met milf
Marlisee (32)
★★★★☆
Massage's ik kan er geen genoeg van krijgen. Een hot stone, body to body of gewoon een erotische met een happy end? Krijgt er al iemand zin!
Erotische dates met milf
Voetjesfansi (41)
★★★★★
Ben jij een man met heel veel fantasie en vooral heel veel erotiek in je. Goed zo want dan moet je niet meer verder zoeken. Jij mag mij eens gebruiken en helemaal je fantasie laten werken.
Geile date met mama
Sarahhhzonni (32)
★★★★☆
Wat moet ik doen om jou te overtuigen van mijn charme en sensualiteit? En hoe wil jij mij overtuigen van jouw mannelijkheid? Ik meen het serieus en ik zoek erotiek.
Opwindende dating met milf
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Ellemijn
★★★★★★★★★★
Welke lieve man zou zo aardig willen zijn om mijn beide fietsbanden te komen plakken of vervangen? Beloning is na afloop bij mij op de bank ;)
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Ashley
★★★★★★★★★☆
Het is niet zo dat ik mijn koelkast niet zou willen schoonmaken, maar ik vind het super sexy om te zien hoe een man dat doet... Dat windt me op.. En dan ben ik niet meer te houden ;)
Koelkast schoonmaken (Klus van 2 uur)
Roxy
★★★★★★★★★★
Ik ben bang voor electriciteit en dus is het ophangen van een lamp een onmogelijke taak voor mij. Maar als jij dat voor me wilt doen dan zal ik jouw penis een fijne massage geven..
Lamp ophangen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten