Gratis Aanmelden

Eenmalige date oma (54)

Misit (54)

Vroeger hadden we echt heel actieve sex maar dat is langzamerhand helemaal ingekakt. Ik zoek nu een jongere man, iemand met of zonder veel ervaring, die met mij meerdere lekkere vrijpartijen wilt. Een hotel of bij jou is prima.

Maak contact met haar
  1. Naam: Misit
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Eenmalige oma Misit van 54 uit Amersfoort, Utrecht date
Mis_iets (41)
★★★★☆
Ik mis iets in mijn huidige relatie. Ik kan alleen niet de vinger erop leggen, waar dit hem nu precies in zit. Hopelijk kom ik er hier wel achter.
Spannende dating met mama
Gertrudey (38)
★★★★★
Ik moet er geen verhaaltjes rond maken want ik ben hier niet voor een doodgewone date. Ik wil erotiek en niet zomaar. Lekker hard en hou ook nog van sm.
Hete afspraak met mama
MeirWalker (38)
★★★★☆
Wie wil er wél met mij erop uit trekken? Gezellig gaan wandelen, potje kaffie gaan drinken, stout filmke ergens gaan zien?...
Dampende afspraak met mama
passievrucht (37)
★★★★☆
Al lange tijd fantaseer ik erover om is lekker vreemd te gaan, doe dit het liefst wel met iemand die vaker dan 1 keer wil afspreken, onenightstands zijn niks voor mij.
Eenmalige vrijpartij met mama
Arianazkt (33)
★★★★☆
Als jij meer van me wilt zien dan verwacht ik een erotisch berichtje van je waarin je me verteld hoe jij me eventueel wil neuken. Ik hou er van om in de buitenlucht de liefde te bedrijven en van extreme seks.
Geile afspraak met milf
GerdieneK (30)
★★★★★
Mijn vriendin was verbaasd toen ik haar vertelde dat ik aan 1 man niet genoeg heb. Ik heb afwisseling nodig en regelmatig zoek ik daarom een man die ook alleen maar op seks uit is. Seks met likken en strelingen. Beetje de erotische seks hou ik van.
Lekkere sex met milf
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Timmerklus (Klus van 1 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo veel te strijken dat ik er echt helemaal gek van word. Ik zoek iemand die het voor me komt doen en ik pijp je ervoor. Tot het einde, als je wil...
Strijken (Klus van 2 uur)
Anissa
★★★★★★★★★☆
Wie komt mijn tuintje eens aanharken? Dan mag je daarna met mijn borsten spelen. LEt op: heel veel mannen willen met mijn dikke tieten spelen, maar ik sta dat zelden toe!
Tuin harken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten