Gratis Aanmelden

Dampende dating meid (28)

Lievekosta (28)

Iedereen zal hier wel voor hetzelfde zitten maar ik wil toch dat tikkeltje meer. Niet alleen omdat ik er misschien goed uitzie maar ik wil een man ook een beetje uitdagen en er misschien wel een spelletje van maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lievekosta
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Dampende meid Lievekosta van 28 uit Brussel, Brussel dating
Roxie (34)
★★★★★
Hoi, ik ben op zoek naar een erotisch avontuur. Dit kunnen we invullen zoals we willen, als je maar wel mijn kontje wilt verwennen, want daar ben ik dol op. Verder zoeken we het wel uit, ik ben geil genoeg, nu jij nog.
Geile neukpartij met milf
Jasmijn (39)
★★★★☆
Al enige jaren timmer ik aan de weg als model in lingerie en andere spannende dingen voor allerlei erotische bladen, maar nooit kan ik me laten gaan en geheel blootgeven. Bij deze is mijn zoekvraag dan ook een persoon, een lekkere man die van wanten weet en mij over mijn grenzen kan laten gaan.
Dampende dates met mama
Wieduft (35)
★★★★☆
Als je zo stevig in jouw schoenen staat als ik en precies weet wat je wilt, lijk je wel een bedreiging te zijn voor mannen of zo? Maar, ik ben ook echt wel een erotisch en sensueel wezen. Ook ik kan genieten van romantiek. Van een lang en uitgebreid voorspel. Wat zou het fijn zijn als ik dat weer eens mocht beleven.
Eenmalige sexdate met milf
Angeliquee (36)
★★★★★
Heb het niet zo met van die kleffe gasten of mannen die eromheen draaien.. Ik ben iemand die recht door zee is en op me doel af gaat..
Opwindende ontmoeting met mama
passievrucht (37)
★★★★★
Al lange tijd fantaseer ik erover om is lekker vreemd te gaan, doe dit het liefst wel met iemand die vaker dan 1 keer wil afspreken, onenightstands zijn niks voor mij.
Eenmalige vrijpartij met mama
Exjevergeet (39)
★★★★☆
Voor de weekenden zoek ik een maatje om mee te rollebollen. Ik ben een drukbezette dame met een leuke maar drukke baan. In het weekend ben ik vaak geil maar heb ik geen tijd om erop uit te gaan..
Dampende vrijpartij met mama
Alice
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een schilder die het plafond van mijn keuken kan witten.Ik zit nogal krap bij kas, dus ik kan je slechts uitbetalen door middel van seks..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten