Gratis Aanmelden

Lekkere afspraak oma (54)

SadDonn (54)

Mijn man en ik werken beide keihard, en zijn meer weg als thuis. Nu weet ik dat mijn man zijn secretaresse bijna altijd meeneemt op zakenreis, en dat is vast niet voor het goeie gesprek. Wat mijn man mag mag ik ook. Ik zoek dus een leuk reisgezelschap om heerlijk van te genieten in de avonduurtjes.

Maak contact met haar
  1. Naam: SadDonn
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Voorschoten
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Lekkere oma SadDonn van 54 uit Voorschoten, Zuid-Holland afspraak
Geengenade (30)
★★★★☆
geen gedoe erom heen, lekker seks hebben tot wij beide niet meer kunnen.
Hete sexdating met milf
Ferroni (34)
★★★★★
Met jou wil ik graag een spannend reisje maken. Even weg van alle verplichtingen en genieten van een erotische avond. Ik zuig een man graag leeg tot de laatste druppel. Ben jij iemand die het beest in mij wil losmaken, dan zoek ik jou.
Dampende neukpartij met milf
Voetjesfansi (41)
★★★★★
Ben jij een man met heel veel fantasie en vooral heel veel erotiek in je. Goed zo want dan moet je niet meer verder zoeken. Jij mag mij eens gebruiken en helemaal je fantasie laten werken.
Geile date met mama
Sweetpearl (33)
★★★★☆
Ik krijg erg vaak te horen waarom ik nog single ben.. Heel simpel, ik zoek geen relatie, enkel en alleen een avontuurtje, misschien wel met jou? Ik ben een passievolle, sensuele vrouw die dol is op erotiek en alles wat daarbij komt kijken!
Lekkere sex met milf
Angeliquee (36)
★★★★☆
Heb het niet zo met van die kleffe gasten of mannen die eromheen draaien.. Ik ben iemand die recht door zee is en op me doel af gaat..
Opwindende ontmoeting met mama
Elsk (33)
★★★★☆
Open relatie of niet maar ik heb nood aan erotiek. Lekkere seks en allerhande stadjes. Mijn vriend houd enkel van saaie seks in bed.
Hete dating met milf
Mia
★★★★★★★★★★
Ik heb enkele onhandige dingen die naar de stort moeten, maar mijn Mini is daar niet zo geschikt voor. Ik laat je met mijn borsten spelen als je het voor mij wilt doen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Jimke
★★★★★★★★★☆
Ik zit echt met een rot probleem: lekkage! Ik heb een emmer in de woonkamer gezet want het komt dwars door het dak. Wie kan mij - arme studente - helpen? In ruil voor een vrijpartij?
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten