Gratis Aanmelden

Malse dates mama (43)

Maya (43)

Op het gebied van pijpen kan ik geloof ik nog wel wat leren. Niet dat ik er echt slecht in ben maar het kan altijd beter en lekkerder. Zou jij mij aanwijzingen kunnen geven zodat ik een man nog meer kan laten genieten, en jij mag degene zijn die ik het eerst onder handen neem dan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Maya
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Malse mama Maya van 43 uit Utrecht, Utrecht dates
Shauny (32)
★★★★★
Wat meer spanning dat is wel weggelegd voor mij. Ik wil de kast opentrekken om er met jou er een geweldige tijd van te maken. Erotiek vind ik wel wat en zeker niet op een eerste date. Maar wil je meer weten over mij, vraag het mij en ik geef jou antwoord.
Dampende sexdate met milf
MeirWalker (38)
★★★★☆
Wie wil er wél met mij erop uit trekken? Gezellig gaan wandelen, potje kaffie gaan drinken, stout filmke ergens gaan zien?...
Dampende afspraak met mama
JuppieME (35)
★★★★☆
Gezelligheid en erotiek is waar ik hier nar uitkijk. Mijn vriend zoekt het in andere dingen die hem behagen, ik zoek het in een andere man die ervaren is en een sexy lichaam heeft wat er mag wezen.
Eenmalige date met milf
Ernamanuele (42)
★★★★★
Ik begin te trillen van opwinding als ik me bedenk dat ik heel veel erotische berichtjes krijg van mooie mannen die een date met mij wel zien zitten. Mochten we een klik met elkaar hebben tijdens de kennismaking dan is de kans groot dat jij me thuis mag brengen.
Hete vrijpartij met mama
Mistyme (36)
★★★★☆
Ik kick erop om een man te verleiden met al mijn sexy lingerie, ik heb heel veel ondeugende setjes en jij mag kiezen waar je mij in wilt zien! Ik heb in ieder geval snel tijd!
Dampende dating met mama
Goudlokje (38)
★★★★☆
Ik ben vrijgezel en gelukkig kan ik doen waar ik zin in heb. Er is een bepaalde reden waarom ik hier op zoek ben gegaan, stel ik zou naar een kroeg gaan dan heb je gelijk van die dronken lui om je heen die in mijn broekje willen, Daar pas ik voor, als je echter nuchter bent als wij erop uit trekken dan mag je hem gerust een keer naar beneden trekken en kijken wat ik te bieden heb.
Wulpse dates met mama
Keetje
★★★★★★★★★☆
Zou jij zo lief willen zijn om bij mij thuis een deurbel te installeren? Ik ben niet technisch genoeg daarvoor :/ Als je klaar bent mag je mijn blote tietjes aanraken...
Deurbel installeren (Klus van half uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten